Ontmoetingen op weg

 

Beste Sandra, Van een in zichzelf vastzittend wezen naar een vlinder die haar vleugels weer durft uit te slaan. Niet meer de angst om te bewegen, maar de vrijheid om overal naar toe te kunnen. Dat is wat ik meeneem. Met heel veel dank aan jou! liefs

 

Lieve Sandra, soms zie je iemand waarvan je denkt; ‘Goh, zo zou ik willen zijn’. Zo lief, zo zacht maar met meer kracht dan je zou verwachten. Soms dacht ik zelfs iets van mezelf in jou te herkennen. Bedankt dat jij er voor me was. Lieve groetjes.

 

Voor Sandra, voor je betrokkenheid, steun, warmte, openheid, strijd en me weer meer op weg helpen. Met dank.

 

Bedankt lieve Sandra dat je me zo goed kon wegtrekken van die beren op de weg. Bedankt dat ik mijn kwetsbare kant mocht laten huilen, maar ook vooral kon lachen met je. Bedankt dat je me hebt dubbel gevouwen en op de kop hebt gezet. Jij bent een belangrijk iemand voor mij geweest die het traject bijzonder maar ook heel leuk voor me heeft gemaakt. Bedankt daarvoor.

 

Sandra, bedankt voor je begeleiding, waardoor ik onder andere mijn “ikken” heb leren kennen, waarderen en liefhebben.

 

Ik wilde je even vertellen dat je bij mij de ontzettende goede snaar hebt geraakt met je breien! Haha. Dat deed ik in de winter. Nu heb ik mijn zin op tassen gezet. O.a. Van zeil. Ik heb een webshop! Toen ik bij jou zat moest je mij pushen om een hobby te zoeken en daar tijd voor te nemen, nu ben ik er verslaafd aan, ik kom compleet tot rust achter de naaimachine en mensen kopen het ook nog! Dankjewel dus! Ik kom snel langs.

 

Hierbij wil ik alsnog een ieder bedanken van het team die mij ondersteund en geholpen hebben in het begeleidingstraject. Al degene met wie ik heb mogen samen werken de afgelopen 16 weken, die verantwoordelijk zijn voor de fysieke en de psychische begeleiding. Zonder de overige te kort te doen, wil ik toch in het bijzonder Sandra Zrnic bedanken voor haar integere aanpak en zienswijze. Ik heb dit gehele traject als zeer positief ervaren, en op een prettige, begripvolle, soms confronterende wijze beleefd. Nogmaals hartelijk dank aan allen, en veel succes voor de toekomst voor het gehele team.

 

Hallo Sandra, Het afgelopen jaar was een zeer leerzaam jaar voor mij, hard gewerkt en veel bereikt. Dankzij het traject en dankzij jou kan ik met een schone lei beginnen aan het nieuwe jaar. Het was een intensief traject en ik ben blij dat ik met jou heb mogen samenwerken! Je betrokkenheid en eerlijkheid waardeer ik enorm. Na ons laatste gesprek (wat best pittig was) heb ik nog veel nagedacht en ben ik nu tot de conclusie gekomen dat ik het hierbij wil laten. Sandra bedankt voor je steun en je vakkennis, heel veel groetjes