In de praktijk

 

Je kunt je via het e-mail adres aanmelden: info@sandrazrnic.com
Vermeld je naam, geboortedatum, telefoonnummer en de reden van aanmelding in het kort. Ik zal contact met je opnemen voor het plannen van een afspraak. Er is momenteel geen wachttijd.

De intake bestaat doorgaans uit 1 a 2 sessies van een uur waarin ook hulpvraag en behandelvoorstel aan bod komen. Naargelang behoefte kunnen er vragenlijsten worden ingezet. Mijn uurtarief bedraagt 90,-. Voor studenten is het uurtarief 70,- en sporadisch werk ik Pro Deo met vluchtelingen. Vergoeding via de zorgverzekering is bij mij niet mogelijk. Dit is een bewuste keuze. Ik ben van mening dat de regie, het proces dat client en therapeut samen aangaan en vormgeven, in de behandelkamer thuis hoort. Client en zijn hulpvraag horen centraal te staan en niet de zorgverzekeraar met diens voorwaarden. Ik ben dan ook niet genoodzaakt om met classificaties/diagnoses te werken en ik ben niet gebonden aan een reeds bepaalde aantal sessies. Hoe lang een behandeling duurt hangt af van verschillende factoren. Het blijven afstemmen met elkaar gaandeweg vind ik dan ook belangrijk. Het is jouw proces, we geven er samen vorm aan. 

De gesprekken zullen in het Nederlands zijn, mits Servo-Kroatisch of Engels de voorkeur heeft. Ik werk op zaterdag van 9.00 – 17.00 uur op de praktijk van Bart Donkers,
De Bouwkamp 1b, 6576 JX Ooij.