Ontmoetingen

Beste Sandra, Van een in zichzelf vastzittend wezen naar een vlinder die haar vleugels weer durft uit te slaan. Niet meer de angst om te bewegen, maar de vrijheid om overal naar toe te kunnen. Dat is wat ik meeneem. Met heel veel dank aan jou! liefs

Sandra heeft me veel geholpen in mijn depressieve periode. Zij is jong, maar ik had het gevoel dat ik met iemand met veel ervaring sprak. Zij heeft duidelijk talent. In elk gesprek reageerde ze op de informatie die ik in het begin gaf wat ook het vervolg van de sessie bepaalde. Dat vond ik knap omdat het dus niet voorbereid kon worden. Sandra heeft me ook geholpen met een paar moeilijke beslissingen waar het voor mij lastig was om de realiteit objectief te beoordelen. Voor mij was het extra leuk dat ik met haar in mijn moedertaal kon praten (wij hebben toevallig dezelfde etnische achtergrond).

 

Lieve Sandra, soms zie je iemand waarvan je denkt; ‘Goh, zo zou ik willen zijn’. Zo lief, zo zacht maar met meer kracht dan je zou verwachten. Soms dacht ik zelfs iets van mezelf in jou te herkennen. Bedankt dat jij er voor me was. Lieve groetjes.

 

Voor Sandra, voor je betrokkenheid, steun, warmte, openheid, strijd en me weer meer op weg helpen. Met dank.

 

Bedankt lieve Sandra dat je me zo goed kon wegtrekken van die beren op de weg. Bedankt dat ik mijn kwetsbare kant mocht laten huilen, maar ook vooral kon lachen met je. Bedankt dat je me hebt dubbel gevouwen en op de kop hebt gezet. Jij bent een belangrijk iemand voor mij geweest die het traject bijzonder maar ook heel leuk voor me heeft gemaakt. Bedankt daarvoor.

 

Sandra, bedankt voor je begeleiding, waardoor ik onder andere mijn “ikken” heb leren kennen, waarderen en liefhebben.

 

Ik wilde je even vertellen dat je bij mij de ontzettende goede snaar hebt geraakt met je breien! Haha. Dat deed ik in de winter. Nu heb ik mijn zin op tassen gezet. O.a. Van zeil. Ik heb een webshop! Toen ik bij jou zat moest je mij pushen om een hobby te zoeken en daar tijd voor te nemen, nu ben ik er verslaafd aan, ik kom compleet tot rust achter de naaimachine en mensen kopen het ook nog! Dankjewel dus! Ik kom snel langs.