Ervaringen clienten

 

Beste Sandra, Van een in zichzelf vastzittend wezen naar een vlinder die haar vleugels weer durft uit te slaan. Niet meer de angst om te bewegen, maar de vrijheid om overal naar toe te kunnen. Dat is wat ik meeneem. Met heel veel dank aan jou! liefs

 

 

Ik vond het fijn om met jou te praten, je bent er heel rustig in. Je deed het op mijn tempo.

 

 

Voor Sandra, voor je betrokkenheid, steun, warmte, openheid, strijd en me weer meer op weg helpen. Met dank.

 

 

Sandra heeft me veel geholpen in mijn depressieve periode. Zij is jong, maar ik had het gevoel dat ik met iemand met veel ervaring sprak. Zij heeft duidelijk talent. In elk gesprek reageerde ze op de informatie die ik in het begin gaf wat ook het vervolg van de sessie bepaalde. Dat vond ik knap omdat het dus niet voorbereid kon worden. Sandra heeft me ook geholpen met een paar moeilijke beslissingen waar het voor mij lastig was om de realiteit objectief te beoordelen. Voor mij was het extra leuk dat ik met haar in mijn moedertaal kon praten (wij hebben toevallig dezelfde etnische achtergrond).

 

 

Lieve Sandra, soms zie je iemand waarvan je denkt; ‘Goh, zo zou ik willen zijn’. Zo lief, zo zacht maar met meer kracht dan je zou verwachten. Soms dacht ik zelfs iets van mezelf in jou te herkennen. Bedankt dat jij er voor me was. Lieve groetjes.

 

 

Ik vond het heel fijn om met je te praten. Je bent jong en dat gaf een veilig gevoel.
Ondanks de coronatijd konden de gesprekken toch doorgaan. 
Ik kwam binnen als onzeker, weinig zelfliefde en vele vragen in mijn hoofd.
Door onze gesprekken ken ik mijn grenzen en durf hier voor te staan. Ik heb grote stappen durven zetten welke mij gebracht hebben tot waar ik nu ben.
Een jonge vrouw die vol zelfvertrouwen haar weg kan vervolgen, haar grenzen kent en langzaamaan van zichzelf kan houden.
De emotionele verwerking van de zware periode ga ik vol vertrouwen tegemoet nu ik mijn vangnetten om hulp durf te vragen.
Dankjewel!

 

 

 

Wat heb ik fijne sessies met je gehad. Op afstand en dichtbij, iedere keer even waardevol. Ontspannend, uitdagend en open. Het heeft mij weer écht laten landen. Dank je wel!

 

 

Beste Sandra, dankzij jouw hulp heb ik een zeer bewogen jaar goed kunnen afsluiten. Jouw gesprekken waren altijd oprecht geïnteresseerd en zeer persoonlijk en ze zetten mij aan het denken. Je bent een zeer prettig persoon bij wie je je helemaal bloot durft te geven. Verder ben je ook erg flexibel en is het behandeltraject helemaal naar wens en behoeftes in te vullen. Sandra, bedankt voor alles en het ga je goed!

 

 

Bedankt lieve Sandra dat je me zo goed kon wegtrekken van die beren op de weg. Bedankt dat ik mijn kwetsbare kant mocht laten huilen, maar ook vooral kon lachen met je. Bedankt dat je me hebt dubbel gevouwen en op de kop hebt gezet. Jij bent een belangrijk iemand voor mij geweest die het traject bijzonder maar ook heel leuk voor me heeft gemaakt. Bedankt daarvoor.

 

 

Sandra, bedankt voor je begeleiding, waardoor ik onder andere mijn “ikken” heb leren kennen, waarderen en liefhebben.