Van anderen


 

Voor Sandra, voor je betrokkenheid, steun, warmte, openheid, strijd en me weer meer op weg helpen. Met dank.

 


 

De tijd die ik bij Sandra in therapie heb gezeten heb ik al heel erg fijn ervaren. Ze sluit goed bij je aan en doet alles op jou tempo. Dankjewel Sandra voor de begeleiding die jij mij hebt geboden. Voor de tranen die ik heb mogen laten. Voor het laten zien en ervaren van mijn zwakke plekken. Door de behandeling die ik bij jou heb gehad zie ik de toekomst veel rooskleuriger. Nogmaals veel dank en het ga je goed!

 


 

Ik vond het fijn om met jou te praten, je bent er heel rustig in. Je deed het op mijn tempo.

 


 

Jouw hulpverlening heb ik als zeer prettig ervaren. Wat jou onderscheidt van de meeste hulpverleners is de open manier waarop jij luistert en teruggeeft wat je hoort, ziet en voelt… zonder oordeel. Je hebt me diverse keren geconfronteerd met datgene wat je zag of hoorde, waardoor ik weer een stap verder kwam in mijn proces. In ons eerste gesprek zei je tegen me ‘Twijfel niet aan jezelf’, dat had ik echt nodig en zal ik nooit meer vergeten. Onze gesprekken waren kort en intensief, vol erkenning en bewustwording. Op een vrijblijvende, onderzoekende manier geef je (boeken)tips, modellen en adviezen waardoor ik mijn eigen pad heb kunnen bewandelen. Ik wens iedereen een hulpverlener als jij toe. Dankjewel Sandra

 


 

Sandra heeft me veel geholpen in mijn depressieve periode. Zij is jong, maar ik had het gevoel dat ik met iemand met veel ervaring sprak. Zij heeft duidelijk talent. In elk gesprek reageerde ze op de informatie die ik in het begin gaf wat ook het vervolg van de sessie bepaalde. Dat vond ik knap omdat het dus niet voorbereid kon worden. Sandra heeft me ook geholpen met een paar moeilijke beslissingen waar het voor mij lastig was om de realiteit objectief te beoordelen. Voor mij was het extra leuk dat ik met haar in mijn moedertaal kon praten (wij hebben toevallig dezelfde etnische achtergrond).

 


 

Lieve Sandra, soms zie je iemand waarvan je denkt; ‘Goh, zo zou ik willen zijn’. Zo lief, zo zacht maar met meer kracht dan je zou verwachten. Soms dacht ik zelfs iets van mezelf in jou te herkennen. Bedankt dat jij er voor me was. Lieve groetjes.

 


 

Ik vond het heel fijn om met je te praten. Je bent jong en dat gaf een veilig gevoel. Ondanks de coronatijd konden de gesprekken toch doorgaan. Ik kwam binnen als onzeker, weinig zelfliefde en vele vragen in mijn hoofd.Door onze gesprekken ken ik mijn grenzen en durf hier voor te staan. Ik heb grote stappen durven zetten welke mij gebracht hebben tot waar ik nu ben. Een jonge vrouw die vol zelfvertrouwen haar weg kan vervolgen, haar grenzen kent en langzaamaan van zichzelf kan houden. De emotionele verwerking van de zware periode ga ik vol vertrouwen tegemoet nu ik mijn vangnetten om hulp durf te vragen. Dankjewel!

 


 

Wat heb ik fijne sessies met je gehad. Op afstand en dichtbij, iedere keer even waardevol. Ontspannend, uitdagend en open. Het heeft mij weer écht laten landen. Dank je wel!

 


 

Beste Sandra, dankzij jouw hulp heb ik een zeer bewogen jaar goed kunnen afsluiten. Jouw gesprekken waren altijd oprecht geïnteresseerd en zeer persoonlijk en ze zetten mij aan het denken. Je bent een zeer prettig persoon bij wie je je helemaal bloot durft te geven. Verder ben je ook erg flexibel en is het behandeltraject helemaal naar wens en behoeftes in te vullen. Sandra, bedankt voor alles en het ga je goed!

 


 

Bedankt lieve Sandra dat je me zo goed kon wegtrekken van die beren op de weg. Bedankt dat ik mijn kwetsbare kant mocht laten huilen, maar ook vooral kon lachen met je. Bedankt dat je me hebt dubbel gevouwen en op de kop hebt gezet. Jij bent een belangrijk iemand voor mij geweest die het traject bijzonder maar ook heel leuk voor me heeft gemaakt. Bedankt daarvoor.

 


 

Sandra, ik heb nu mijn eigen psycholoog. Iets waar ik nooit in heb geloofd. Ik als eigenwijze donder, die wel alles zelf wel weet en vaak het voor een ander met alle goede bedoelingen wel weet te vertellen. Maar nu ben ik het voor mezelf helemaal kwijt, lusteloos en onzeker. Vandaag kreeg ik weer een heel betoog, hoe ik mij voel en waar ik nu ben. Ik denk dat ze niet loog, terwijl het woord loog ook in haar beroepsnaam staat. Maar goed, dat is verleden tijd.

 


 

Sandra, bedankt voor je begeleiding, waardoor ik onder andere mijn “ikken” heb leren kennen, waarderen en liefhebben.

 


 

Beste Sandra! Ik wil je graag bedanken voor alle gesprekken die we hebben gehad. Jij  hebt me erg geholpen om mezelf te vinden en verder te gaan met mijn leven. Ik voelde me gelijkwaardig bij jou en je beoordeelde niet over mijn leven en mijn achtergrond. Het bijzondere van jou is dat ik met jou over alles kon praten , ook over mijn geloof en cultuur. Ik ben je zo dankbaar dat je mij zonder oordelen hebt behandeld , en mij inspiratie hebt gegeven om verder te gaan in mijn leven. Wanneer je uit een andere cultuur komt, is het soms moeilijk om je aan te passen maar door onze gesprekken heb ik geleerd om mezelf te blijven en in mezelf te geloven , eigen gevoel volgen en dat ik de kracht heb om door te gaan. Bovendien heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en ik ben persoonlijk gegroeid. Dankjewel!