Voor jou

Aanmelden
Je meld je aan door een mail te sturen naar: info@sandrazrnic.com
Graag met vermelding van je naam, geboortedatum, telefoonnummer en adres, als ook via welke weg je bij mij uit bent gekomen, de reden van je aanmelding en je hulpvraag in het kort. Op basis hiervan zal ik je zo snel mogelijk uitnodigen voor een intake, waarbij we je mail als vertrekpunt zullen nemen.

Wat volgt
Ik zie de intake als een eerste kennismaking met elkaar, waarin JIJ kennis kan maken met mij en mijn werkwijze en IK jou beter kan leren kennen om tot een inschatting te komen in hoeverre ik iets voor je kan betekenen. Wanneer we het beiden zien zitten, zullen we een vervolgafspraak inplannen. Meestal heb je na 5 sessies een goede indruk van elkaar, dat is een mooi moment om even samen stil te staan bij de voortgang en verder koers te bepalen. Hoe lang of kort een traject zal zijn, zal gaandeweg blijken al kan je tegen die tijd wel een lichte inschatting maken. Kortdurend waar kan en langdurend indien nodig.

Tarief
Voor een gesprek van 60 minuten vraag ik een bedrag van 70,- euro.
De sessies bij mij worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. De voorwaarden die de zorgverzekeraar stelt passen niet bij mijn visie op gezondheid en bij een manier van werken waar ik mij prettig bij voel. Een van die voorwaarden is dat er een DSM-stoornis vastgesteld dient te worden, als ook dat het aantal vergoede sessies op voorhand vaststaat. Vanuit het besef dat niet iedereen de financiële middelen heeft om zijn zorg zelf te bekostigen, als ook dat ik onverzekerde zorg meer toegankelijk zou willen maken, hanteer ik een vriendelijk tarief. Ik heb me in deze laten inspireren door onze zuiderburen, waar de meesten hun zorg zelf bekostigen.

Werkdagen en tijden
Je kan alleen op de zaterdagen van 9.00 tot 16.00 uur bij me terecht.
Ik heb momenteel nog plek voor 2 clienten (30 april 2021).

Locatie
Je bent welkom op: De Bouwkamp 1b, 6576 JX Ooij. De bus stopt voor de deur, en er is genoeg parkeergelegenheid mocht je met de auto komen. Ik zit op de eerste verdieping. Als je de trap oploopt en dan naar links afslaat, zal je aan je linkerkant de wachtruimte vinden waar je mag plaatsnemen.

No show
De eerste no show breng ik niet in rekening, wel zullen we samen bespreken wat er in rekening gebracht zal worden voor mocht het nog eens gebeuren.

Verwijsbrief huisarts
Je hebt bij mij geen verwijsbrief nodig van je huisarts. Wel vind ik het prettig je huisarts op de hoogte te brengen na afloop, dit zal 
uiteraard in overleg zijn.

Taal
De gesprekken zullen in het Nederlands zijn, tenzij Servo-Kroatisch of Engels jouw voorkeur heeft.

Kwaliteit
Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging voor Cliëntgericht-Experiëntiële Psychotherapie en Counseling (VVCEPC).
https://www.vvcepc.be

KvK number 66857317
BTW number NL002320892B25